How do you pronounce aku in English (1 out of 488).

Normal
Captions are loading...

Translation of aku

Translate aku to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of aku

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of aku:
/├Žku/

Derived Form of aku

noun
plural: akus
Noun
1
a Kwa language spoken by the Yoruba in southwestern Nigeria
SynonymsYoruba, Aku,
HypernymsKwa,
2
a Kwa language spoken by the Yoruba people in southwestern Nigeria
SynonymsYoruba,
Type ofKwa,

aku on Youtube

  1. kalau aku tahu diorang nk buat camni baik aku soh anak aku tolong aku jaga homestay.
  2. hangpa tengok macam aku!!aku upsr pon fail tapi aku boleh ajar askar-askar aku
  3. jadi pastinya aku berharap lewat buku yang aku bagikan, lewat kisah yang aku bagikan
  4. aku pon dah xtahu pe lagi aku nk merepek ni.tapi aku sgt kesal dgn tindakan depa..
  5. kalau aku boleh undur masa 5 tahun lepas,aku suruh anak aku duk uitm belajar elektrik
  6. Akhirnya aku nyuruh temen aku nulis surat ke mama aku biar dijemput. In the end I asked my friend to write a letter to my mom to pick me up
  7. kenapa, karna biar aku pengen efek mata aku pop up gitu, biar engga bikin kelihatan mata aku lebih capek
  8. Aku tau pensil yang digunakan disekolah. Iya aku tau itu, terkadang aku mecobanya
  9. Ya itu sebabnya aku bilang aku cemburu aku cemburu karena um keterampilannya jauh di luar
  10. OWH..BERBULU MATA AKU TENGOK DIORANG NI
  11. mokta oywani and bandao who were deposed in aku te at da at in may 2021 as leaders of a
  12. tapi biarkan aku memberitahumu
  13. his final showdown with Aku, Jack and him and launched into a time portal that Aku himself
  14. jadi yang bener-bener jadi kekuatan aku menurutku ya support system aku sih
  15. jadi aku juga lagi nulis buku cerita tentang perjuangan aku melawan kanker seperti apa
  16. Aku bang Toyib, aku Wak Bhre, Ketemu lagi di channel kesayangan kita Air Jeruk Dingin, oke
  17. -Sayang, Aku cinta kamu. -Aku cinta kamu.
  18. belajar lama-lama jadi guru ganti? guru ganti tak boleh tak boleh buat loan kerajaan,macam mana aku nak paw anak aku nanti.