How do you pronounce bjn in English (1 out of 8).

Normal
Captions are loading...

Translation of bjn

Translate bjn to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of bjn

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of bjn:
/bn/

bjn on Youtube

  1. Nse ata e bjn veten t vshtir, ato duhet t jen inteligjente
  2. Ideja e inteligjencs ka hyr n mendjet e njerzve. Ata mendojn se nse bjn ndonj problem nga do zgjidhje, ata jan inteligjente
  3. Prndryshe, bjn dasm jostandarde dhe nuk ka pr t pasur adete dhe marrje t nuses si katundar.
  4. por q nuk jan propozuar, ndalen n mes t salls dhe bjn me duar.
  5. para t lira do t bjn ura t reja. Skenari m i mir: Babai yt i cili sht stomatolog
  6. mes tjerash ata bjn hulumtim rreth tendencs pr emigrim
  7. si sht liberalizimi i vizave, ata jan n gjendje t bjn prpjekje
  8. punsimit kryesisht kan t bjn me sigurin e transportit.