How do you pronounce dojranit in English (1 out of 9).

Normal
Captions are loading...

Translation of dojranit

Translate dojranit to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of dojranit

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of dojranit:
/dojɹənɪt/

dojranit on Youtube

  1. I kthehemi Dojranit. Gjithnj e m shum njerz pin uj nga Liqeni i Dojranit.
  2. Instituti i Shndetit Publik deklaroi se uji n Liqenin e Dojranit sht i ndotur.
  3. Se a jan qytetart e Ohrit xheloz ndaj Dojranit ose qytetart e Prilepit dshirojn t trheqin m
  4. Ndrmjet banorve t Dojranit dhe t Gjevgjelis ndodhi nj znk serioze.
  5. N internet u paraqit nj peticion! Ministri Todorov t pij nj got uj nga Liqeni i Dojranit
  6. Jo vetm q do t pihet uj nga Liqeni i Dojranit por edhe n vet plazhin do t ket edhe koktel special.
  7. Ministrat m t ri, kolektivisht do t pagzohen n ujrat e Dojranit.
  8. Si t provosh se a duhet t hysh n Liqenin e Dojranit?
  9. Cila sht mnyra tjetr q t provoni se a sht i ndotur uji i Liqenit t Dojranit?