How do you pronounce fakultetin in English (1 out of 8).

Normal
Captions are loading...

Translation of fakultetin

Translate fakultetin to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of fakultetin

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of fakultetin:
/fəkʌltətɪn/

fakultetin on Youtube

  1. Pr kt duhet t zgjedhsh fakultetin q m s shumti e dshirojn prindrit n shtpi
  2. regjistrohesh n fakultetin filologjik. Hebraishte sht m se e nevojshme t dish
  3. Dhe ktu je mashtruar, dhe je regjistruar n fakultetin e arteve,
  4. babai t ka kaluar me zgarr dhe nga 50 euro pr profesort, q t arrish edhe ti t kryesh fakultetin
  5. Ka mundsi q edhe n fakultetin pr pylltari japin leje pr shtitje t lir n pyjet e Maqedonis.
  6. Skenari m i keq: T mbarosh fakultetin.
  7. n fakultetin elektroteknik. Ndoshta femr nuk do t shohsh,
  8. mirpo n shtpi kur t shkosh... Traje Traje, Fakultetin m t rnd e studion,