How do you pronounce fmijt in English (1 out of 9).

Normal
Captions are loading...

Translation of fmijt

Translate fmijt to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of fmijt

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of fmijt:
/fmɪd͡ʒt/

fmijt on Youtube

  1. Kush nuk do t kishte dashur t dgjoj 144 mij kng pr fmijt e Leks s Madh?
  2. Tjetr tip i njerzve: fmijt!
  3. Sepse prindrit nuk i paguajn lngjet dhe kshtu i ln fmijt t luajn me lngjet,
  4. Zakonisht ka bashkshort t urt, i cili gjith mbrmjen i argton fmijt e vet dhe t t tjerve.
  5. I do fmijt dhe t ecn me fmij! Mirpo pas dy orve n shkoll nuk mund ti durosh fmij,
  6. E kupton se nga shtpia mezi presin q fmijt t shkojn n shkoll sepse nuk mund ti durojn,
  7. Dhe ti duhesh t merresh me nna t irrituara t cilat dshirojn q fmijt e tyre t jen m t mirt
  8. do t luan me fmijt e vegjl, Do t ket muzik m z t lart n nj banes,
  9. ... lej fmijt e luajn.