How do you pronounce kishte in English (1 out of 6).

Normal
Captions are loading...

Translation of kishte

Translate kishte to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of kishte

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of kishte:
/kɪʃt/

kishte on Youtube

  1. Maqedonin do ta bnim destinacion numr 1 n bot. Ibiza kishte pr t na sjell uj.
  2. Kush nuk do t kishte dashur t dgjoj 144 mij kng pr fmijt e Leks s Madh?
  3. Aq m shum q e ke aq m pak shanse ke q t hysh, Kur kishin vetura krajslera m hert kishte edhe
  4. dhe disertacioni im do t kishte lidhje me lmin e aerodinamiks
  5. kshtu q pr kto 100 vite nuk kishte asnj femr e cila prgatiti
  6. t profesionalizmit n mnyrn se si Kosova i kishte trajtuar kto takime.