How do you pronounce kurse in English (1 out of 28).

Normal
Captions are loading...

Translation of kurse

Translate kurse to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of kurse

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of kurse:
/kɹ̩s/

kurse on Youtube

 1. Algrim/Kurse
 2. Once he transformed into the monster Kurse, his appearance was completely concealed beneath
 3. Kurse
 4. In The Dark World, Kurse leads a prison riot, helps Malekith sack Asgard, and actually kills
 5. Despite all that, Kurse is still little more than a forgettable monster with no personality.
 6. Nna t thot kryesore sht t kesh dika zi n t bardh, kurse pr pun
 7. t ftojn q tu bsh plane pr shtpi. kurse ti zgjedh perde dhe bn ndarje me knauf ...
 8. Dshiron q t kuptosh botn, kurse bota edhe nuk dshiron q t kupton ty. Ose je nga familje e
 9. t gjith e kan msuar nga Kasandra... Kurse ti din m shum se kjo,
 10. kurse rusisht mund t flassh me profesoreshn e fundit t gjuhs ruse e cila ka 88 vjet,
 11. Fmij a do t msoni , do t m shkurtojn lndn, kurse un duhet patjetr t marr rrog,
 12. N ekonomi jemi lider n Evrop kurse ti mendon se nse regjistrohesh n drejtimin biznes ,
 13. se ajo d.m.th. biznes evropian, kurse nuk bn hetime dhe regjistrohesh,
 14. e pensionit kurse i ke 32 vjet dhe je i punsuar nga partia
 15. gjithka, kurse n shtpi kan kuptuar se n kt vend m s miri sht t merresh me politik.
 16. Kurse fqinjt nga t gjitha aktivitet tua do t mbajn mend, Cili Vojo , Vojo,
 17. Kurse me shokt dshiron t bisedosh pr muzik xhaz.
 18. t sht mrzitur jeta, Kurse nga shtpia ja doktori jon...
 19. letrnjoftimin m jep djal i ri... Kurse ti me jep letrnjoftimin do t thot
 20. Sepse njri e ka pr pun t parashtroj pyetje , kurse tjetri din t lexoj...