How do you pronounce mesme in English (1 out of 6).

Normal
Captions are loading...

Translation of mesme

Translate mesme to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of mesme

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of mesme:
/mɛsm/

mesme on Youtube

  1. pr meshkuj n shkoll t mesme, ora e shtat e fizkulturs.
  2. varfr ose je nga nj familje q dshiron t biesh n sy. n shkoll t mesme ke lexuar nj libr
  3. Profesori n shkoll t mesme me reputacion t keq mes nxnsve dhe kolegve...
  4. Skenari m i mir: T japsh msim n shkoll t mesme Lnda GJUHA E CILA N T GJITHA VARIJANTET
  5. Dhe t regjistrojn n shkenca politike, n shkoll t mesme shikon kanalin e Kuvendit n
  6. Skenari m i mir: Profesor i kulturs fizike n shkoll t mesme,