How do you pronounce mirpo in English (1 out of 14).

Normal
Captions are loading...

Translation of mirpo

Translate mirpo to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of mirpo

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of mirpo:
/mɹ̩pow/

mirpo on Youtube

 1. Mirpo, erdhi koha t shkosh n Leptokari dhe ather kupton se mund t kesh probleme.
 2. tre muaj vers n pushim do t jesh mirpo ti udhhiqesh nga instinkti i brendshm
 3. Sfida e radhs shtpia maket, nuk t ecn mirpo t gjith e kujtojn maketn e bunarit pr pesshe
 4. Mbaron arkitektur me lidhje ... n fund nuk projekton vendbanime mirpo t lodhin iftet e reja
 5. Secila gjuh sht pasuri! Mirpo prve teje, e gjith lagjja flet gjuhn spanjolle
 6. mirpo asnjher nuk i dihet nse bashkohemi me Putinin edhe gjuha ruse do t jet e nevojshme,
 7. I do fmijt dhe t ecn me fmij! Mirpo pas dy orve n shkoll nuk mund ti durosh fmij,
 8. mirpo shkon n operacione... Ti shkon n operacione pr pa pare t punosh...
 9. vaksinimi i lopve dhe kafshve tjera shtpiake. Mirpo din t bsh edhe ndonj marrveshje lopn
 10. Je regjistruar sepse ke dgjuar n TV se japin subvencione, mirpo ke harruar q n traktor nuk
 11. ka klim dhe se mbjellja e domateve nuk sht e leht. Mirpo me padurim i pret paret nga duhani dhe e
 12. mirpo n shtpi kur t shkosh... Traje Traje, Fakultetin m t rnd e studion,
 13. dasma duke vallzuar oek... N kt konkurs mund t paraqiten t gjith, mirpo
 14. m t shpejt nga do polic n bot. Shkoda t duket si vetur e ndihms s shpejt, mirpo nuk ka lidhje,