How do you pronounce paktn in English (1 out of 6).

Normal
Captions are loading...

Translation of paktn

Translate paktn to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of paktn

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of paktn:
/pæktn/

paktn on Youtube

  1. pr 650 milion euro kemi mundur me siguri t blejm t paktn dy.
  2. sepse t gjith do t vdisnim. Ose, drejtojeni. T paktn kriza do t zgjidhej.
  3. Mendoj po, Maca martohet dhe t gjith do t vritemi, por OK, t paktn pak hipokrizi njerz.
  4. Lri t paktn nj shishe vaji, ose pr shembull merre antifrizin e veturs dhe jepja. Ose jepja rripin.
  5. Mir, jo edhe bash falas por pr njmishen n zarf, dshiron t pij dhe t haj t paktn pr dy mij, q ti paguhet.
  6. ti je aktiv, produktiv dhe njeri me rndsi pr shoqrin... t paktn kshtu mendon gruaja jote