How do you pronounce shoh in English (1 out of 8).

Normal
Captions are loading...

Translation of shoh

Translate shoh to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of shoh

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of shoh:
/ʃow/

shoh on Youtube

  1. Lukthi! Mson pr lukthin. Nuk shoh se si ktu do t ket skenar tmir.
  2. n vend q t frysh ti, aj fryn, t shoh sa sht pir. Nse vrtet nuk ta do , do t punsojn
  3. ORS, SHOH, SHE SAID.
  4. Tani kur ju shoh ju dy, ndihem keq q nuk kam flok t gjat
  5. megjithse un shoh se ende nuk jan t prkryera.
  6. Jam i lumtur se do ti shoh familjen dhe miqt e mi, mjerisht ky udhtim sht duke