How do you pronounce vrtet in English (1 out of 22).

Normal
Captions are loading...

Translation of vrtet

Translate vrtet to Go

IPA (International Phonetic Alphabet) of vrtet

The International Phonetic Alphabet (IPA) is an alphabetic system of phonetic notation based primarily on the Latin alphabet. With phonetic transcriptions, dictionarie tell you about the pronunciation of words, because the spelling of an English word does not tell you how you should pronounce it. Below is the phonetic transcription of vrtet:
/vɹtɛt/

vrtet on Youtube

 1. n vend q t frysh ti, aj fryn, t shoh sa sht pir. Nse vrtet nuk ta do , do t punsojn
 2. Ah, vrtet?
 3. dhe doli se nuk ishte e vrtet se nj e treta e shqiptarve
 4. dhe shqiptart vrtetuan se kur ata me t vrtet duan dika,
 5. por tani me t vrtet t gjith kan kt liri
 6. Kjo ndrtes n t vrtet sht e ndrtuar nga solistt e Zagrebit.
 7. Isha vrtet kurreshtare t shihja muzet,
 8. N fillim t ktij udhtimi un isha vrtet e emocionuar rreth Parisit.
 9. q vrtet nuk mund t injorohen, gjithashtu edhe pundhnsi
 10. Vrtet un kam ka pr t ndar, sepse ishte nj koh e kaluar
 11. nse keni nj marrdhnie, sht vrtet qytet i dashuris.
 12. Jam tejet i lodhur, sepse kemi ardhur vrtet von mbrm,
 13. pune shkencore ekstreme n t ciln ju duhet t shkoni drejt granteve vrtet
 14. Kam prshtypjen se Universiteti i Prishtins ishte n rrmuj t vrtet,
 15. kombinimin e dyja sbashku, un isha vrtet me fat
 16. gj q sht vrtet shum.
 17. ne n Parlament jemi duke u prpjekur vrtet shum q Kosova t hap
 18. me frustrim n rritje e sipr dhe njerzit vrtet nuk mund t udhtojn lirshm,
 19. d.m.th. duhet t keni dokumente (pasaporta) t sigurta dhe njerzit duhet q vrtet
 20. vrtet m plqen kjo, dhe mendoj q kjo sht dika pr t ciln argumentoj